sportingbet logo

Στις 17:15, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας και στις 19:30, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στην “BayArena”.

Στόχος, η κορυφή!

Με το «διπλό» από τις Κανάριες Νήσους και την έδρα της Λας Παλμάς θέλει να… δραπετεύσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν μπροστά τους σπουδαία ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Χιρόνα κι έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους Καταλανούς. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι… μονόδρομος για της ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας ανατροπή κόντρα στην Αλμερία (3-2) την περασμένη αγωνιστική. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Λας Πάλμας, η οποία κάνει… όνειρα για την πρώτη εξάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Βιγιαρεάλ (3-0) και Βαγιεκάνο (2-0) έχουν ανεβάσει στα ύψη της ψυχολογίας της ομάδας του Γκαρσία Πιμιέντα, η οποία θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη «βασίλισσα». Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρά η Ρεάλ στο “Estadio de Gran Canaria”.

Με πατημένο το… γκάζι

Δίχως «φρένα» συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Λεβερκούζεν, η οποία φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο μετά το 3-2 κόντρα στη Λειψία την περασμένη αγωνιστική έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα και μαζί με τις 3 ισοπαλίες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας το αήττητο. Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ με μόλις 5 νίκες και 5 ισοπαλίες βρίσκεται στην 12η θέση, εννέα βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει ως στόχο ένα αποτέλεσμα ανάλογο της περσινής σεζόν όπου ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ