sportingbet

«Μάχες» για το κύπελο σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. 

Κόπα Ιτάλια σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Derby della Madonnina»

Οι δύο ομάδες του Μιλάνο διασταυρώνουν τα… ξίφη τους ξανά. Αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις λαμβάνει χώρα με γηπεδούχο τη Μίλαν, η οποία μάλιστα ισοβαθμεί με τη Νάπολι στην κορυφή του Ιταλικού Πρωταθλήματος, με την Ίντερ να ακολουθεί με διαφορά 2 βαθμών, έχοντας όμως παίξει ένα ματς λιγότερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες αμφότερες ήρθαν ισόπαλες με Ουντινέζε και Τζένοα αντίστοιχα για τη Serie A. Αναφορικά με την προϊστορία των ντέρμπι των ομάδων της πρωτεύουσας της Λοβμαρδίας, μόλις την περασμένη σεζόν, η Ίντερ απέκλεισε τη Μίλαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με σκορ 2-1.   

FA Cup με…φαβορί

Για το Κύπελο Αγγλίας, τρεις ομάδες από την πρώτη κατηγορία θα αναμετρηθούν με ομάδες από την Τσάμπιονσιπ. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θα ταξιδέψει στην έδρα της Πίτερμπορο. Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Στόουκ και η Τότεναμ φιλοξενείται από τη Μιντλεσμπρο. Η «Μπόρο» αποτελεί μία από τις εκπλήξεις του θεσμού καθώς για την προηγούμενη φάση απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα μέσα στο «Όλντ Τράφορντ»! 

Για το Κύπελο Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Σανκτ Πάουλι. Οι φιλοξενούμενοι ως ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, θα προσπαθήσουν για την έκπληξη! Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τελευταία φορά το 2019. Τότε οι Βερολινέζοι  ήταν ακόμα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με την ομάδα από το Αμβούργο να πανηγυρίζει τη νίκη. 

Τέλος για το Κύπελο Γαλλίας, η Νις που βρίσκεται στην 3η θέση της Ligue 1, φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Βερσέιγ, ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.  

Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις