sportingbet

Με μία αναμέτρηση που έχει άρωμα… Ευρώπης, ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη. 

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις    

Μάχη… εξάδας

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης αποτελούν δύο από τις ομάδες που δίνουν την δική τους «μάχη» για μία θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουν μέσω των πλέι οφ ένα «εισιτήριο» για την Ευρώπη. Οι Γιαννιώτες βρίσκονται στους 33 βαθμούς και στο +4 από τους Θεσσαλονικείς. Στα πέντε τελευταία ματς για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, κατάφεραν να πάρουν, δύο νίκες. Οι επιτυχίες ήρθαν κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και τον Παναιτωλικό. Δύο ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης, επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο. Ο Άρης συνεχίζει την προσπάθεια του για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Οι «κίτρινοι» μετά τις ισοπαλίες χωρίς σκορ επικράτησαν του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και της ΑΕΚ στο« Κλεάνθης Βικελίδης», όμως η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο έμοιαζε με… πισωγύρισμα!

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Να παραμείνει ανταγωνιστική στην μετά – Βλάχοβιτς εποχή

Η Φιορεντίνα καλείται να προσαρμοστεί στην εποχή μετά την αποχώρηση του εκπληκτικού Ντούσαν Βλάχοβιτς. Οι «βιόλα» από την ημέρα που αποχώρησε ο Σέρβος φορ, ήρθαν ισόπαλοι με την Κάλιαρι εκτός έδρας, ενώ ηττήθηκαν με 3-0 από την Λάτσιο στο γήπεδο τους. Απόψε κόντρα στην Σπέτσια, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. 

Σούπερ… Βάσκοι

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες για το Copa del Rey και τη La Liga. Βρίσκονται κοντά στην πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και κόντρα στην Μαγιόρκα ψάχνουν ακόμα ένα «τρίποντο», το οποίο εφόσον επιτευχθεί θα είναι το πέμπτο στη σειρά!

La Liga σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις    

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις