sportingbet

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου, έφτασε. Στις 12:00, Ουαλία και Ιράν ανοίγουν την… αυλαία των σημερινών αγώνων και στις 15:00, η Σενεγάλη θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς με αντίπαλο το Κατάρ, στη Ντόχα. Στις 18:00, η αναμέτρηση της Ολλανδίας κόντρα στον Ισημερινό θα ξεκαθαρίσει την 1η θέση στον 1ο όμιλο και στις 21:00, η Αγγλία θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

«Μονόδρομος» η νίκη

Με στόχο το «τρίποντο» που θα τους βάλει στο… παιχνίδι της πρόκρισης για τα νοκ – άουτ, Ουαλία και Ιράν κοντράρονται στην Αλ Ραγιάν. Αμφότερες, θέλουν να εκμεταλλευτούν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αντιμετωπίζουν την Αγγλία. Όποια από τις δύο κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα αποκτήσει και σημαντικό πλεονέκτημα, έναντι των αντιπάλων της.

Τον πρώτο λόγο η Σενεγάλη

Κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν θα ικανοποιήσει την Σενεγάλη, που αντιμετωπίζει το Κατάρ, για τον 1ο όμιλο. Τα «λιοντάρια από την Τεράνγκα», είδαν την Ολλανδία στην πρεμιέρα να βρίσκει τον τρόπο και να ξεκλειδώνει την άμυνά τους στα τελευταία λεπτά και πλέον βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο. Το «τρίποντο» κόντρα στο Κατάρ είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αλιού Σίσε και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. 

Μάχη πρωτιάς

Ολλανδία και Ισημερινός κοντράρονται απόψε, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Αμφότερες, βρίσκονται με τρεις βαθμούς στην 1η θέση του ομίλου και όποια επικρατήσει θα εξασφαλίσει και την πρόκριση της στα νοκ – άουτ του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Και οι δύο ομάδες έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές στην πρεμιέρα του ομίλου, με τους «οράνιε» ωστόσο να υπερτερούν σε διαφορά ποιότητας από τους «τρικολόρ». 

Νίκη… πρόκρισης

Τις δύο νίκες που θα της δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ θέλει η Αγγλία που αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ. Τα «τρία λιοντάρια» ήταν καταιγιστικά στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιράν, καθώς επικράτησαν με 6-2 και ο στόχος τους είναι να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και στην αποψινή αναμέτρηση. Από την άλλη, το Ιράν παίζει το τελευταίο του… χαρτί, αν θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση στα νοκ – άουτ της διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις