sportingbet

Η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στις 21:00 οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μονακό στο «ΟΑΚΑ» και μισή ώρα αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στην «Buesa Arena», για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Για το 4×4

Εντυπωσιακός έχει παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague, καθώς μετράει ισάριθμες νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στην «Buesa Arena» και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν δύο ημέρες πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ψυχολογία είναι στα ύψη στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών που είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν ακόμα ένα διπλό στην Ισπανία, το τρίτο για φέτος, σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Από την άλλη, η Μπασκόνια θεωρείται μέχρι στιγμής η ομάδα – έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς με ρεκόρ 3-0 ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιοάν Πεναρόγια έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, ενώ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησε στην έδρα της Βαλένθια. Η παράδοση ξεκινάει από το 2001, όταν ονομαζόταν Ταού Κεράμικα, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί 44 φορές. 26 νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» έναντι των 18 που έχουν πανηγυρίσει οι Βάσκοι.

Για τη δεύτερη νίκη

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση στο Βερολίνο την Τετάρτη κόντρα στην Άλμπα και να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους στη EuroLeague. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς με ρεκόρ 1-2 βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ενώ το συγκρότημα του Σάσα Ομπράντοβιτς με ρεκόρ 2-1 φιγουράρει στην 6η θέση. Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο τους και αυτές ήταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, με τους Μονεγάσκους να έχουν επικρατήσει σε Αθήνα και Μονακό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις