sportingbet

Με πέντε αναμετρήσεις ρίχνει απόψε την… αυλαία η 19η αγωνιστική της EuroLeague, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Ντέρμπι πρωτοπόρων στη Serie A, με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Diego Armando Maradona».

Νέο ξεκίνημα

Τέλος στο αρνητικό σερί που καταγράφει θέλει να βάλει απόψε ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς «τρέχει» σερί έξι συνεχόμενων ηττών στη EuroLeague, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αναμέτρηση κόντρα στους Ισραηλινούς είναι μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» να επιστρέψουν στις νίκες και να… ξεκολλήσουν από την 16η θέση της βαθμολογίας. Σε καλό… φεγγάρι βρίσκεται η Μακάμπι, που μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα για να παραμείνει εντός οκτάδας. Η «παράδοση» είναι με το «τριφύλλι» που έχει πανηγυρίσει στις 9 από τις 13 φορές, κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ. 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις και το ντέρμπι στο «Palau» ολοκληρώνουν τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague. Στις 21:00, η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Βαλένθια, ενώ στις 21:30, Παρτιζάν και Μπασκόνια «μονομαχούν» στο Βελιγράδι. Την ίδια ώρα, τα «φώτα» στρέφονται στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Εφές, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ντέρμπι πρωτοπόρων 

Στο «Diego Armando Maradona» ανοίγει η… αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Serie A, καθώς η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Αμφότερες, έχουν ως στόχο το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους. Οι «παρτενοπέι» για να αυξήσουν την απόσταση τους από τη «μεγάλη κυρία» αλλά και τη Μίλαν που ισοβαθμούν στη 2η θέση, ενώ η ομάδα του Μαουρίτσιο Αλέγκρι για να πλησιάσει στους τέσσερις πόντους από την κορυφή. Η «παράδοση» είναι με τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις