sportingbet

Τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ απόψε! Τα παιχνίδια παίζουν στη Sportingbet.

Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, σε ματς για την 8η της EuroLeague. Στις 19:45 γίνεται πρώτη σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκεί, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Φινάλε του… ελληνικού προγράμματος στις 22:00, με το ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη, για το Europa Conference League. 

Την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του, θα διεκδικήσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο «καυτό» Βελιγράδι, απέναντι στον ιδιαίτερα μαχητικό Ερυθρό Αστέρα. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αρνητικό ρεκόρ 2-5. Οι Σέρβοι μετρούν 4 σερί ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άλμπα Βερολίνου, Μονακό και Μιλάνο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία διαβολοβδομάδα… σκωτσέζικο ντουζ. Κι αυτό γιατί η επιβλητική νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ, έδωσε τη θέση στην εντός έδρας ήττας από τη Βιλερμπάν. 

Build A Bet* στο Europa League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Μόνο τη νίκη «βλέπει» απόψε ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League. Εκτός αυτού, μετά την ήττα στη Γερμανία, την 3η αγωνιστική ο στόχος είναι να μην ξεφύγει η διαφορά από τους πρωτοπόρους «αετούς». 

Στις 22:00, στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ έχει έναν και ξεκάθαρο στόχο: Νίκη επί της Κοπεγχάγης μπροστά στον κόσμο του, που θα τον φέρει ένα βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League! Ο «δικέφαλος» έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Δανία και πλέον καλείται να «χτίσει» γερά θεμέλια πρόκρισης, πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. 

Europa Conference League: Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις