sportingbet

Το πρώτο του «διπλό» στη φετινή EuroLeague θα επιδιώξει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός. Το έργο του όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι. Κι αυτό γιατί απέναντι του θα βρει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές. Τα ματς παίζουν στην Sportingbet.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται άκρως εντυπωσιακός στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Στο σπίτι του μετρά έξι νίκες, παίρνοντας το απόλυτο, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ και παίζοντας σπουδαία άμυνα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, σε καμία από τις τρεις εξόδους του από το Φάληρο, δεν μπόρεσε να γυρίσει στη βάση του έχοντας στις αποσκευές του ένα… ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό θα επιδιώξει απόψε στο «Sinan Erdem». Αναζητά μία νίκη – ξεκάθαρο… μήνυμα ενόψει της συνέχειας!

EuroLeague με ειδικά στοιχήματα παικτών! |21+

Η Εφές είναι μία από τις ομάδες που φέτος προβληματίζουν ιδιαιτέρως με την απόδοση τους. Μιλάμε για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία στη σεζόν που θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ξεκίνησε με μόλις τρεις νίκες σε εννιά ματς! Χρειάστηκε να φτάσει στην 5η αγωνιστική για να πάρει την πρώτη της νίκη, ενώ στις ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό σκόραρε μόλις 69 πόντους, που είναι και οι λιγότεροι που μέτρησε ως ενεργητικό!

Ωστόσο, η συντριβή στο ΟΑΚΑ μοιάζει να ενεργοποίησε τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, οι οποίοι πήραν δύο νίκες στα επόμενα ισάριθμα παιχνίδια. Άνετες νίκες με πειστικές εμφανίσεις απέναντι στις Ζαλγκίρις Κάουνας και Άλμπα Βερολίνου, ενώ ηττήθηκαν από την εξαιρετική, αυτή την περίοδο, Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Βαρόμετρο για την απόδοση της Εφές παραμένει ο απίστευτος Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος είναι ίσως ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ της Ευρώπης τις δύο τελευταίες σεζόν. Παραμένει στα… πάνω του και φέτος με 16,9 πόντους., 4,1 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και ποσοστό στο τρίποντο που πλησιάζει το 50%, αφού μετρά 47,7%! 

EuroLeague με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι