sportingbet

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague, Μπαρτσελόνα, είναι ο αποψινός αντίπαλος του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο ματς των «πράσινων», για την «διπλή» αγωνιστική της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. 

Να κάνει το «μπαμ» μπροστά στον κόσμο του

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε «βαριά» ήττα στο Μιλάνο, καθώς ηττήθηκε από το σύνολο του Έτορε Μεσίνα 75-54 το βράδυ της Τρίτης. Οι «πράσινοι» πρέπει ν’ αφήσουν πίσω τους αυτό τον αγώνα και να επικεντρωθούν στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ. Μπροστά στον κόσμο τους,  καλούνται να γίνουν η τρίτη ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο της EuroLeague, που θα επικρατήσει της Μπαρτσελόνα!  Οι Καταλανοί «τρέχουν» ρεκόρ 13-2 και φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

EuroLeague με αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! |21+ 

Φαβορί στα.. χαρτιά και το γήπεδο

Η εικόνα της Μπαρτσελόνα στην κανονική περίοδο της EuroLeague είναι εκπληκτική. Μόλις δύο ήττες από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μιλάνο, δεκατρείς νίκες στο ενεργητικό της, με τον σταρ της ομάδας Νίκολα Μίροτιτς να εμφανίζεται σε τρομερή κατάσταση. Ο φόργουορντ των «μπλαουγκράνα», έχει το κορυφαίο ranking στη διοργάνωση με 21,5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ αποτελεί και τον δεύτερο σκόρερ. Με 17,0 πόντους ανά παιχνίδι βλέπει μπροστά του μόνο τον Έλι Οκόμπο της Βιλερμπάν.

Η δράση του Ελληνικού Πρωταθλήματος

Εκτός από τα παρκέ της EuroLeague, δράση υπάρχει σήμερα και στα γήπεδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Απόψε πέφτει η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής, με δύο αναμετρήσεις να δεσπόζουν στο πρόγραμμα. Στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Άρης θα αναμετρηθούν με φόντο την εξάδα. Οι Κρητικοί είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μόλις στο -1! 

Τους τρεις βαθμούς ψάχνει και η ΑΕΚ στη Νίκαια. Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται στο γήπεδο του Ιωνικού στις 19:30. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη «στραβοπάτησε» την προηγούμενη αγωνιστική με το 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και ο μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ εντός έδρας, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσαν ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις