sportingbet

Με νίκη και μάλιστα στην έδρα του θέλει ν’ αποχαιρετίσει το 2021, ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στο ΟΑΚΑ την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague, Ζαλγκίρις Κάουνας.

Νίκη… ανάσα

Ο Παναθηναϊκός κατά μία νίκη βρίσκεται πάνω από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη βαθμολογία. Οι «πράσινοι» χρειάζονται το «ροζ» φύλλο απόψε για να πάρουν… ανάσα μετά τις τρεις διαδοχικές αποτυχίες τους στη EuroLeague. Τις ήττες στο Μιλάνο και από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, στη «διαβολοβδομάδα», διαδέχτηκε αυτή στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό και πάλι στο γήπεδο του! Έτσι  λοιπόν απόψε η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, απέναντι σε μία ομάδα που τον πλήγωσε στον πρώτο γύρο. 

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Ζωντανή Μετάδοση! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ποντάρει πολλά στους Νέντοβιτς – Παπαγιάννη

Δύο από τους παίκτες που καλούνται να βγουν… μπροστά και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, είναι οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Σέρβος γκαρντ δείχνει σε πολύ κατάσταση. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς που αγωνίστηκε ήταν «διψήφιος». Συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό μέτρησε από 18, 14, 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. 

Ο «7footer» του Παναθηναϊκού σε προσωπικό επίπεδο περνάει μία από τις καλύτερες σεζόν του στη EuroLeague. Με 8,2 ριμπάουντ μέσο όρο είναι ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης στο συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα σημειώνει 9,5 πόντους κι έτσι ανεβάζει το σύστημα αξιολόγησης του στο 15,6. Ακόμα ο σέντερ του Παναθηναϊκού μετρά φέτος και πέντε double – double!

Η παράδοση δείχνει Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» μετρούν έντεκα εντός έδρας έναντι δύο ηττών κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Όμως οι επιτυχίες των Λιθουανών επετεύχθησαν από το 2018 κι έπειτα. Η ομάδα από το Κάουνας μάλιστα κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού και στα τρία τελευταία τους ραντεβού. Στα δύο της Λιθουανίας και σε αυτό της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2020. 

EuroLeague με αμέτρητα ειδικά! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις