sportingbet

Εβδομάδα διπλής αγωνιστικής δράσης στα παρκέ της EuroLeague, είναι αυτή που ξεκινάει. Ο Παναθηναϊκός έχει στο πρόγραμμα του δύο ταξίδια, σε Κάουνας και Μόναχο, ενώ ο Ολυμπιακός αφού πρώτα παίξει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές, επιστρέφει στο σπίτι του για να υποδεχθεί τη Μακάμπι. Τα ματς παίζουν στην Sportingbet.

Μόλις δύο νίκες σε εννέα αγωνιστικές μετρά ο Παναθηναϊκός στη φετινή EuroLeague. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ηττήθηκε και από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης και πλέον η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας. Για βαθμολογικούς, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Πρώτο ματς για τους «πράσινους» είναι αυτό στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις που συνεχίζει ν’ απογοητεύει στα παρκέ των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ της Ευρώπης. Εν συνεχεία, ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμα ταξίδι στο πρόγραμμα του. Την Πέμπτη θα παίξει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, η οποία δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της, μετά το μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά.

Αγορές για κάθε πόντο στη EuroLeague! |21+

Ο έτερος εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ στη EuroLeague, Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Τετάρτη στο γήπεδο της Εφές. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης εκκίνησε την προσπάθεια για να υπερασπιστεί τον τίτλο της με μόλις τρεις νίκες, σε σύνολο εννέα αγώνων, όμως στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου έδειξε σημάδια… ζωής!  Συνέτριψε τους Γερμανούς με 90-63 με τον Βασίλιε Μίτσιτς να δίνει μία μοναδική «παράσταση» με 19 πόντους και 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. 

Επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι ανεβασμένο μετά την κακή εκκίνηση πουν σημείωσε με δύο ήττες σε τρεις αγώνες και δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Το μεγάλο «όπλο» της φετινής έκδοσης του Ολυμπιακού, πλην της εξαιρετικής άμυνας του, είναι η έδρα του. Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις Κάουνας, Άλμπα Βερολίνο, Φενερμπαχτσέ και Μονακό έφυγαν ηττημένες από το Φάληρο. 

EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις