sportingbet

Στην έδρα της Βιλερμπάν θα διεκδικήσει απόψε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή EuroLeague o Παναθηναϊκός. «El Clásico» στην Μαδρίτη με το ντέρμπι Ρεάλ – Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης.

EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για το πρώτο «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» αρνητικό ρεκόρ 5 νικών και 17 ηττών. Όλες του οι επιτυχίες ήρθαν στο ΟΑΚΑ κι απόψε οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση στην απαιτητική σεζόν της EuroLeague. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από δύο ήττες, που ήρθαν μετά την άνετη επικράτηση με 75-63 επί της Μπασκόνια στο γήπεδο της. Μετά από αυτή την επιτυχία ηττήθηκε εντός έδρας 91-83 από την Μονακό και γνώρισε την συντριβή με 86-60 από την Μπαρτσελόνα στο «Palau Blaugrana».

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Θέλει επιστροφή στις νίκες

Η Βιλερμπάν βρέθηκε ακόμα και στις θέσεις που θα μπορούσε να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη οκτάδα και τα playoffs της EuroLeague. Όμως το σερί ηττών που μετρά από τις 25 Ιανουαρίου την απομάκρυνε από αυτό τον στόχο. Η γαλλική ομάδα μετά τη νίκη με 69-67 επί του Ερυθρού Αστέρα, μέτρησε τέσσερις διαδοχικές ήττες. Από την Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της και στα ταξίδια που έκανε στα γήπεδα των Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές.

Το «El Clásico» της Μαδρίτης

Τα… φώτα της μπασκετικής Ευρώπης όμως θα πέσουν στο «Wizink Center» και στο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν αν τερματίσουν πρώτες στην κανονική περίοδο της EuroLeague, ώστε να «ματσάρουν» στα playoffs, με την 8η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η «βασίλισσα» είναι στην πρώτη θέση με 20 νίκες και μόλις 4 ήττες. Δεύτεροι βρίσκονται οι «μπλαουγκράνα» με ρεκόρ 19-5.

EuroLeague με αμέτρητες στοιχηματικές αγορές! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις