sportingbet

Στην έδρα της Μιλάνο, μία ομάδας από το… πάνω ράφι, ξεκινά η «διαβολοβδομάδα» για τον Παναθηναϊκό, στη EuroLeague. 

Ψάχνοντας το πρώτο «διπλό»

Πολύ δύσκολο είναι απόψε το έργο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναζητά την πρώτη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ φέτος. Οι «πράσινοι» παίζουν στην έδρα της Μιλάνο, στην έναρξη της «διπλής» αγωνιστικής δράση στη EuroLeague. Αναμφίβολα το σύνολο που δημιούργησε ο Έτορε Μεσίνα, έχει ξεκάθαρο στόχο τη συμμετοχή στο Final Four στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι Λομβαρδοί μετρούν ρεκόρ 9-5. Κόντρα στη Μονακό επέστρεψαν στις επιτυχίες, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες! Σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο Σέιβον Σιλντς, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ της Μιλάνο με 12,4 πόντους μέσο όρο σε κάθε ματς. Πολύ σημαντική η συμβολή των Νικολό Μέλι με 5,6 ριμπάουντ και Κάιλ Χάινς με 4,9. Συνθήκη που καθιστά δύσκολο το έργο του κορυφαίου ριμπάουντερ της EuroLeague, Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού κατεβάζει 8,1 ριμπάουντ σε κάθε ματς!

Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά! |21+ 

Πρώτη σέντρα στην Τρίπολη

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό κάνει… σέντρα ο δεύτερος γύρος του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχονται από το 0-0 με την ΑΕΚ στο γήπεδο τους. Ισόπαλο ολοκληρώθηκε και το πιο πρόσφατο παιχνίδι του Παναιτωλικού. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται κι αυτοί σε θέσεις κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, είδαν τον Ιωνικό με γκολ να ισοφαρίζει στο 90’ και να φεύγει με το 2-2 από το Αγρίνιο. 

Στόχος η νίκη και η πρωτιά 

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League, σε αυτή την «κούρσα» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απόψε φιλοξενεί στο γήπεδο της τη Λιντς και ο μοναδικός στόχος, είναι οι τρεις βαθμοί, ώστε να μην τη νοιάζει τι θα κάνει η δεύτερη Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ και η τρίτη Τσέλσι κόντρα στην Έβερτον!

Build A Bet* στην Premier League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις