sportingbet

Ώρα για ποδόσφαιρο, ώρα για Premier League και την «μαγική» ατμόσφαιρα της Boxing Day! Επτά αναμετρήσεις συνολικά, έχει το σημερινό πρόγραμμα.

Με το πόδι… κολλημένο στο γκάζι η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται… καταιγιστική στην Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από δύο νίκες με συνολικό απολογισμό 11-0! Συνέτριψε 7-0 τη Λιντς εντός έδρας και πέρασε με 4-0 από το γήπεδο της Νιούκαστλ. Έτσι «έστειλε» σαφές μήνυμα στις Λίβερπουλ και Τσέλσι, που διεκδικούν τα σκήπτρα, ότι η πρωταθλήτρια είναι εδώ. Αντίπαλος της η Λέστερ, που προσπαθεί να επιστρέψει στις θέσεις που θα οδηγήσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Build A Bet* στην Premier League: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Να ξεκινήσει την αντεπίθεση της

Η Τσέλσι βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες στη σειρά, καθώς δεν μπόρεσε να επικρατήσει των Έβερτον και Γουλβς. Πλέον η αναμέτρηση στο Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα, μοιάζει κομβική. Οι «χωριάτες» με τη σειρά τους κατάφεραν να νικήσουν έξι από τα οκτώ ματς υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ, μετρώντας παράλληλα και δύο ήττες από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το σερί των «κανονιέρηδων»

Τέσσερις νίκες στη σειρά, τρεις για την Premier League και μία για το Λιγκ Καπ κατέγραψε η Άρσεναλ, «απαντώντας» έτσι στην ήττα με 2-1 από την Έβερτον. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπήκε για τα καλά στην εξίσωση όχι μόνο των θέσεων που θα της επιτρέψουν να παίξει και πάλι στην Ευρώπη, αλλά σε αυτές που δίνουν «εισιτήριο», για το Champions League! Κόντρα στην ουραγό Νόριτς καλείται να επιβεβαιώσει το καλό «momentum» που έχει και να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις