sportingbet

Μία από τις πλέον κρίσιμες αγωνιστικές είναι αυτή που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! Οι ομάδες βρίσκονται στην 24η «στροφή» και πλέον μετρούν αντίστροφα για την 6η Μαρτίου, όταν και ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος!

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όλα για την εξάδα

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις «φιλοξενεί» το σημερινό πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος με τρεις ομάδες, να βρίσκονται στο… κυνήγι μίας θέσης στην πρώτη εξάδα. Στη Νίκαια, ο Ιωνικός παίζει στο γήπεδο του με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο έβαλε «στοπ» στο νικηφόρο σερί που ξεκίνησε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα με 3-2 στην έδρα τους, που τους έκανε να χάσουν πολύτιμο έδαφος. Έτσι βρίσκονται στο -1 από τους Κρητικούς! Ο Παναθηναϊκός που έχει εδραιωθεί στην 4η θέση, δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Στόχος του «τριφυλλιού» οι τρεις βαθμοί, ώστε να ενταθεί η πίεση στην 3η της βαθμολογίας ΑΕΚ!

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Τραίνο δίχως.. φρένα η Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα όσο προχωράει η αγωνιστική περίοδος, τόσο και καλύτερη εμφανίζεται. Απόδειξη το επιβλητικό 5-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για το Champions League. παράλληλα οι «πολίτες» είναι στην 1η θέση της Premier League και αήττητοι σε οποιαδήποτε διοργάνωση αγωνίστηκαν από τις 7 Δεκεμβρίου! Απόψε υποδέχεται στο γήπεδο της, την Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες για το πρωτάθλημα. Τρεις συνολικά ήττες στα τέσσερα τελευταία για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που δεν θέλει να χάσει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αξεπέραστο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις