sportingbet

Ακόμα μία Κυριακή με ντέρμπι και σπουδαίες αναμετρήσεις, σε όλη την… ποδοσφαιρική Ευρώπη! Τα ματς παίζουν στη Sportingbet.

Αρχή από το μεγάλο ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης». Στις 19:30, ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ, θα πρέπει ν’ αποδείξουν ότι δεν χάθηκε η δυναμική της έδρας τους, ενώ θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα. Ο «δικέφαλος» του βορρά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κοπεγχάγη στη Τούμπα, για το Europa Conference League, ενώ, όντας στο -4 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει τη διαφορά αυτή να αυξάνεται!

Build A Bet*: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα |21+ 

Από την Αθήνα στο Μιλάνο και από το Ελληνικό Πρωτάθλημα στη Serie A. Η Μίλαν που επανήλθε στις ταχύτητες του πρωταθλητισμού και «χτυπά» στα ίσα την επιστροφή της στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει στο «Derby della Madonnina» την Ίντερ. Οι πρωταθλητές με νίκη θα μειώσουν τη διαφορά από τη συμπολίτισσα τους κι αιώνια αντίπαλο!

Συνέχεια με το «Derbi Sevillano». Στη… μάχη της Ανδαλουσίας, η Μπέτις που «χτυπάει» ακόμα και την είσοδο της στην τετράδα και τις θέσεις του Champions League, παίζει στο «Benito Villamarin» με τη Σεβίλλη. Παράλληλα, το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα πρέπει να επανέλθει, έπειτα από τις ήττες με 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρωτάθλημα και 4-0 από τη Λεβερκούζεν για το Europa League! Οι «ροχιμπλάνκος», με τη σειρά τους, ισοβαθμούν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη θέση και βρίσκονται στο -1 από τη Σοσιεδάδ. Ξεκάθαρος στόχος; Να παραμείνουν στη διεκδίκηση του τίτλου!

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ στην Premier League θα κάνει απόψε ο Αντόνιο Κόντε. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι όμως, καθώς θα γίνει στο Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον. Η Νάπολι, κόντρα στη Βερόνα, θέλει ακόμα ένα «τρίποντο» για να μείνει σε θέση… οδηγού της Serie A.

Sportingbet: Priceboosts κάθε μέρα! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις