sportingbet

Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να δώσει νέο ενδιαφέρον στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου και του Ολυμπιακού να… ξεκόψει οποιαδήποτε κουβέντα περνώντας και από την Τούμπα! Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το αποψινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. 

Καλύτερη επίθεση vs καλύτερη άμυνα

Ο ΠΑΟΚ πορεύεται στο φετινό Ελληνικό Πρωτάθλημα έχοντας ως «όπλο» την επιθετική του λειτουργία. Με 40 γκολ υπέρ του ο «δικέφαλος» διαθέτει την καλύτερη επίθεση της λίγκας. Τα 13 εξ αυτών τα πέτυχε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Παράλληλα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παίρνει πολλά και από το παιχνίδι του Άντριγια Ζίβκοβκοβιτς των 5 ασίστ! Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα της κατηγορίας. Μόλις εννιά φορές είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ ο Πέντρο Μαρτίνς. Αριθμός που αναγάγει τους Πειραιώτες στην κορυφαία άμυνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. 

Ελληνικό Πρωτάθλημα με αξεπέραστο live στοίχημα! |21+

 Η «παράδοση»

Σε ματς που έγιναν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο, οι Θεσσαλονικείς έχουν το… πάνω χέρι, μετρώντας 32 νίκες. Σε 17 περιπτώσεις ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του με τη νίκη, ενώ 16 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώθηκε τουλάχιστον  ένα γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με 2-0 προηγήθηκε στα πρώτα 45’ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, στο 35ο λεπτό στον τελικό του Κυπέλλου πέρσι και το γκολ του Μασούρα, στο ματς του Μαΐου του 2021 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώνουν  αυτό το γκρουπ των αγώνων. 

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις