sportingbet

Απόψε πέφτει η… αυλαία της 19ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Πορεία για Ευρώπη οι Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ξεκίνησε «μουδιασμένη» την πορεία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα φέτος, όμως κατάφερε να βρίσκεται κοντά στην πρώτη εξάδα που δίνουν «εισιτήριο» για τα πλέι οφ! Οι Αρκάδες στην πρώτη σέντρα της 19ης αγωνιστικής βρίσκονταν μόλις στο -3 από τον 6ο ΟΦΗ. Έτσι λοιπόν οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς βλέπουν το ευρωπαϊκό όνειρο να παραμένει «ζωντανό».

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία;

Στην αντίπερα όχθη ο Απόλλων Σμύρνης συγκαταλέγεται στο γκρουπ των ομάδων που δίνουν τη δική τους «μάχη» για παραμονή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα. Έχει συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς, μετρώντας μόνο μία νίκη. Οι παίκτες του Μάρκο Γκρότε καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να νικήσουν για πρώτη φορά από τις 23 Οκτωβρίου και το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη!

Να περάσει και από το «Ewood Park»

Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει απόψε να επικρατήσει εκτός έδρας και της Μπλάκμπερν. Η «Boro» προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στην Championship, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και θέλει να πάρει «διπλό» που θα την κάνει να πλησιάσει κι άλλο την 3η του βαθμολογικού πίνακα Μπλάκμπερν!

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο Αυστραλιανό Όπεν

Αντίστροφα μετράμε για την ολοκλήρωση του πρώτου Grand Slam της σεζόν. Τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις, βρίσκονται στα κορτ του Αυστραλιανού Όπεν, το οποίο πλέον μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση του, ώστε να μάθουμε ποιοι θα κατακτήσουν την πρώτη μεγάλη διοργάνωση, μεταφέροντας το ενδιαφέρον στο Γαλλικό Όπεν τον Μάιο! 

Αυστραλιανό Όπεν με κορυφαίο live στοίχημα! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις