sportingbet

Μία αναμέτρηση από την Γερμανία και μία από την Ισπανία, συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου. Στις 21:30, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Στουτγκάρδη στο «Borussia – Park», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga. Μίση ώρα αργότερα, στο «Municipal de Montilivi», η Χιρόνα αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στον αγώνα που… ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της LaLiga.

«Μονόδρομος» η νίκη

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες θα παραταχτεί απόψε η Γκλάντμπαχ στο «Borussia – Park», όπου αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε αγνοεί τη νίκη τρεις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στο «κυνήγι» των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα «πουλάρια» με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες βρίσκονται στην 12η θέση. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι, παρά την βαριά ήττα τους στην έδρα της Ντόρτμουντ με 5-0, έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης τον τελευταίο καιρό. Η νίκη με 2-1 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ τους… ξεκόλλησε από την ζώνη του υποβιβασμού. Άπαντες στους «κόκκινους» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, που στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους πήραν μία νίκη και μία ισοπαλία.

Ανεβασμένη η Χιρόνα, εντυπωσιακή η Μπιλμπάο

Να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Χιρόνα θα επιδιώξει η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την φετινή τους πορεία στην LaLiga και με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες φιγουράρουν στην 6η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους μακριά από την 3η θέση. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προέρχεται από το 1-0 επί της Βιγιαρεάλ στο «San Mames», την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Από την άλλη, η Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά την Οσασούνα, που έκοψε βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Santiago Bernabeu». Οι νεοφώτιστοι, ωστόσο, βρίσκονται στην 17η θέση και όπως όλα δείχνουν θα στηριχτούν στην έδρα τους για να παραμείνουν στην κατηγορία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις