sportingbet

Η δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής του Champions League είναι προ των πυλών. Στο Μόναχο, η Μπάγερν υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 1ο όμιλο. Εντός έδρας κόντρα στην Αϊντχόφεν επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Άρσεναλ.

Το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους

Να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει απόψε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί υποδέχονται τους «κόκκινους διάβολους» στο Μόναχο με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους βάλει σε θέση οδηγού στον 1ο όμιλο. Η έλευση του Χάρι Κέιν στην ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει δώσει ακόμα μία σπουδαία λύση στο επιθετικό κομμάτι των Γερμανών, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στον Άγγλο φορ που μετρά ήδη τέσσερα γκολ σε διαδοχικά ματς. Για ακόμα μία σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεκινάει όπως θα ήθελε τη σεζόν. Η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπράιτον στο πρωτάθλημα έφερε τις αποδοκιμασίες του κόσμου που περιμένει αντίδραση στο Μονάχο. Τρεις φορές έχουν έρθει αντιμέτωπες στο Champions League οι δύο ομάδες. Η Μπάγερν μετρά δύο νίκες, ενώ μία αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες σημείωσαν γκολ και στα τρία ματς.

Θέλει να λάμψει

Μετά από έξι χρόνια η Άρσεναλ επιστρέψει στους ομίλους του Champions League. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή διοργάνωση και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως συγκαταλέγονται στο Top-5 των φαβορί για την κατάκτηση της. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής στην Premier League, έχει δείξει ότι και φέτος θα… παλέψει παράλληλα και για την διεκδίκηση του τίτλου. Μία τετραετία χρειάστηκε να περάσει για να επιστρέψει και η Αϊντχόφεν στα ευρωπαϊκά… σαλόνια. Οι «αγρότες» μπορεί να αρχίζουν κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, ωστόσο, με ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Λανς ευελπιστούν σε μία αξιοπρόσεκτη πορεία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ