sportingbet logo

Στις 14:30, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Στις 19:30 Λειψία και Λεβερκούζεν κοντράρονται στην “Red Bull Arena”.

Επιστροφή στις νίκες

Κόντρα στην Κριστάλ Πάλας η Άρσεναλ θα επιδιώξει να τερματίσει το αρνητικό σερί που «τρέχει» από τις 17 Δεκεμβρίου. Μετά τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μετρά μία ισοπαλία με την Λίβερπουλ και δύο ήττες από Γουέστ Χαμ και Φούλαμ με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κανονιέρηδες» γνωρίζουν ότι ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα και το «τρίποντο» είναι ο μοναδικός στόχος. Η νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ την προηγούμενη ανέβασε την ομάδα του Ρόι Χόντγκσον στην 14η θέση και πλέον οι «αετοί» με ανεβασμένη ψυχολογία θα ψάξουν το αποτέλεσμα στο “Emirates”. To 2019 καταγράφεται το πιο πρόσφατο «διπλό» της Κρίσταλ Πάλας, όταν επικράτησε με 3-2. Έκτοτε, μετρά τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ πέρσι ηττήθηκε με 4-1.

Αμφότερες για τη νίκη

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στην “Red Bull Arena”, όπου Λειψία και Λεβερκούζεν διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga. To «τρίποντο» είναι το κύριο ζητούμενο και για τις δύο ομάδες, που φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Λειψία με 33 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η Λεβερκούζεν απολαμβάνει την κορυφή με 45 βαθμούς. Μάλιστα, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έσπασε ιστορικό ρεκόρ στην Bundesliga, καθώς έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα, που παραμένει αήττητη στα πρώτα 26 παιχνίδια της χρονιάς! Δύο «διπλά» και μία ισοπαλία μετρούν οι «ασπιρίνες» στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στην έδρα της Λειψίας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ