sportingbet logo

Στις 14:30, η Τσέλσι φιλοξενεί την Φούλαμ και στις 19:30, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στο “St. James’ Park”, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Τσέλσι τον πρώτο λόγο

Την ανοδική της πορεία θέλει να συνεχίσει η Τσέλσι στην Premier League. Οι «μπλε» υποδέχονται την Φούλαμ στο “Stamford Bridge”, έχοντας ως στόχο την 3η συνεχόμενη νίκη τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εφόσον, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καταφέρει να κατακτήσει το «τρίποντο», θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, όπου είναι και ο πρωταρχικός της στόχος, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Από ήττα στο Λίβερπουλ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα προέρχεται η Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν την περσινή ομάδα, ωστόσο, που και που έχουν κάποιες αναλαμπές στην απόδοσή τους, όπως η νίκη κόντρα στην Άρσεναλ την τελευταία μέρα του 2023! Ένα τρομερό αήττητο σερί εντός έδρας «τρέχει» η Τσέλσι κόντρα στη Φούλαμ. Σε 16 αναμετρήσεις που έχουν κοντραριστεί από το 2002, οι «μπλε» μετρούν 10 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Στόχος το «τρίποντο»

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο “St. James’ Park”, όπου η Νιουκάστλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες, έχουν ως στόχο τη νίκη. Οι «καρακάξες» διότι έχουν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Η 9η θέση δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την δυναμική τους και άπαντες στο Τάινσαιντ ψάχνουν την έναρξη της αντεπίθεσή τους. Στους «πολίτες» τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην 3η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο. Η νίκη απόψε σε μία έδρα που διαχρονικά δυσκολεύεται είναι μονόδρομος για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στο… κυνήγι της κορυφής.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ