sportingbet

Η «μάχη» της τρίτης θέσης της βαθμολογίας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής.

Το όνειρο συνεχίζεται

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε ήδη στο πρώτο μισό του Ελληνικού Πρωταθλήματος να γράψει ρεκόρ! Η τρίτη θέση με την οποία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, αποτελεί το καλύτερο «πλασάρισμα» των Ηπειρωτών, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Πλέον οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά καλούνται κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησαν στη Τούμπα 1-0 την 1η αγωνιστική να πιστοποιήσουν την εξαιρετική τους πορεία. Από την άλλη ο «δικέφαλος», μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη, επέστρεψε στις επιτυχίες κόντρα στη Λίνκολν για το Europa Conference League και τη Λαμία για τις εγχώριες υποχρεώσεις του. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 22 βαθμούς στην τρίτη θέση!

EuroLeague με αγορές για κάθε πόντο! |21+ 

Για τo 2×2 στο «κάστρο» του

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη δική του «διαβολοβδομάδα» στη EuroLeague απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλο τους… όπλο κόντρα στους Βαυαρούς το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Στην έδρα τους φέτος μετρούν μόνο νίκες και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτή την πορεία. Το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι, αποτελεί μία από τις ομάδες που έχουν στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ της EuroLeague. «Τρέχει» ρεκόρ 7-7, είναι οριακά εκτός της πρώτης οκτάδας, ενώ προέρχεται από δύο νίκες κόντρα σε Βιλερμπάν κι Εφές. 

Η δράση σε Ιταλία και Γερμανία

Με το νέο σερί νικών που κατέγραψε η Φιορεντίνα βρίσκεται ακόμα κοντά στην πρώτη τετράδα. Αυτή την πορεία με «τρίποντο» επί της Μπενεβέντο στο «Artemio Franchi», θέλουν να συνεχίσουν οι «βιόλα». Στην Bundesliga, η Ντόρτμουντ ψάχνει τη νίκη επί της Γκρόιτερ Φιρτ, για να παραμείνει στο… κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου.

Τώρα με το Auto Cash Out* το στοίχημά σου κλείνει μόνο του! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις