sportingbet

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα παίξουν Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης. 

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! |21+ 

Εξ αναβολής αναμετρήσεις με άρωμα… πλέι οφ

Δύο εξ αναβολής αγώνες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Ματς… φωτιά στο ΟΑΚΑ με το ντέρμπι ΑΕΚ  – ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής. Οι Θεσσαλονικείς λίγες μέρες μετά από μία ιστορική πρόκριση στους «16» του Europa Conference League ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ιωνικό στη Τούμπα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κι ενώ πλέον απομένει μόνο μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου! 

Να περάσει ένα εύκολο βράδυ στην έδρα της Λούτον θέλει για την ομάδα του ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ. Η Λίβερπουλ που δείχνει σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και μόλις την Κυριακή κατέκτησε το League Cup, παίζει με την Νόριτς. Η εντυπωσιακή φέτος Γουέστ Χαμ θα επισκεφτεί την έδρα της Σαουθάμπτον, που αγνοεί την ήττα στα έξι τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! 

Μεγάλο ματς στο «Μεστάγια» για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλου Ισπανίας. Εκεί η Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον επαναληπτικό του 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι Βάσκοι αξίζει να σημειωθεί πως στην ως τώρα πορεία τους στη διοργάνωση έχουν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάπως έτσι οι Βάσκοι έκαναν και με το… παραπάνω αισθητή την παρουσία τους στη διοργάνωση!

Τέλος στην Ιταλία, η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Γιουβέντους στον πρώτο κατά σειρά ημιτελικό για το Κύπελλο Ιταλίας, λίγες ημέρες μετά την μετακίνηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από την Φλωρεντία στο Τορίνο!

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Κύπελλο Ιταλίας! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις