sportingbet

Ματσάρα απόψε για την Premier League με τη Νιούκαστλ να φιλοξενεί στις 18:30 τη Λίβερπουλ. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Serie A.

Τα φώτα στο «St. James’ Park»

Δύο από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Premier League, θ’ αναμετρηθούν στις 18:30 στο «St. James’ Park». Η Νιούκαστλ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ και αμφότερες θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν… εκκωφαντικά τη σεζόν διαλύοντας με 5-1 την Άστον Βίλα μπροστά στον κόσμο τους, όμως στο πρώτο μεγάλο τεστ ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα από το γήπεδο της Τσέλσι κι έφυγαν εν τέλει με τον βαθμό της ισοπαλίας, με την πρώτη νίκη να έρχεται στο «Anfield» με 3-1 κόντρα στην Μπόρνμουθ. Τώρα Νιούκαστλ και Λίβερπουλ αναζητούν μία νίκη… ψυχολογίας σε «μεγάλο» ματς.

Το πρόγραμμα της Serie A

Με τέσσερα ματς συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Serie A. Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις έχουν οριστεί για τις 19:30. Η Φιορεντίνα υποδέχεται στο «Artemio Franchi» τη Λέτσε. Τη δεύτερη στη σειρά νίκη τους για το ιταλικό πρωτάθλημα ψάχνουν «βιόλα» και «λύκοι». Την ίδια ώρα η Γιουβέντους παίζει εντός έδρας με την Μπολόνια. Οι «μπιανκονέρι» σε μία σεζόν που έχουν ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Ουντινέζε. Την ήττα με 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Μίλαν γνώρισαν οι «ροσομπλού» στην πρεμιέρα. Για τις 21:45 έχουν οριστεί τα άλλα δύο παιχνίδια. Η Λάτσιο θα παίζει με τη Τζένο στο «Olimpico», με τις δύο ομάδες να «κυνηγούν» την πρώτη επιτυχία της χρονιάς. Τέλος η πρωταθλήτρια Νάπολι έκανε με ανατροπή το «διπλό» στην έδρα της Φροζινόνε κι απέναντι στη Σασουόλο στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν θέλει να κάνει δύο τις επιτυχίες της.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ