sportingbet

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Γιουνάινεντ και τη Σίτι συγκεντρώνει ττα βλέμματα. Δύσκολη «αποστολή» για τη Λίβερπουλ στην έδρα της Μπράιτον. Να συνεχίσει στις νίκες θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Μια πόλη στα δύο

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ κλέβει τα «φώτα» στο σημερινό πρόγραμμα, καθώς στις 14:30 Γιουνάιτεντ και Σίτι θα «μονομαχήσουν» στο «Old Trafford». Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και παράλληλα δύο προκρίσεις σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Αγγλίας. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και εφόσον επικρατήσουν της «αιώνιας» αντιπάλου θα την πλησιάσουν στον ένα βαθμό. Οι «πολίτες» συνεχίζουν να βρίσκονται στο… κατόπι της πρωτοπόρου Άρσεναλ. 

Να περάσει από το Μπράιτον

Να επαναλάβει ότι και τα προηγούμενα χρόνια στην έδρα της Μπράιτον θέλει η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους έχουν χάσει αρκετό έδαφος, ακόμα και από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από το 2017 μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στο «The American Express Community» και θέλει να συνεχίσει το θετικό της σερί απέναντι στους «γλάρους». 

Συνέχεια στο σερί

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη. Ο «δικέφαλος του βορρά» με 10 νίκες και πέντε ισοπαλίες βρίσκεται μαζί με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση, ενώ απέχει μόλις μία νίκη από την 2η ΑΕΚ. Στον ΟΦΗ, μετά τη σπουδαία επικράτηση με 4-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό το κλίμα αντιστράφηκε και οι Κρητικοί θα παραταχτούν στην Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις