sportingbet logo

Η Ίντερ υποδέχεται τη Βερόνα στο Μιλάνο και θέλει να κάνει νικηφόρο ποδαρικό στο 2024.

Σε τροχιά κορυφής η Ίντερ

H Ίντερ «στραβοπάτησε» στη Γένοβα, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Τζένοα. Οι «Νερατζούρι» έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες, χωρίς να δεχθούν γκολ, προβλημάτισαν με την εικόνα τους και δεν κατάφεραν να κάμψουν το εμπόδιο της αντιπάλου. Έτσι, με αυτή την ισοπαλία είδαν τη Γιουβέντους να πλησιάσε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Πρώτο ματς της νέας χρονιάς αυτό απέναντι στη Βερόνα και η παράδοση είναι εντυπωσιακή, αφού στα έξι πιο πρόσφατα έχουν μόνο νίκες, ενώ στα πέντε δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους. Η Ίντε έκλεισε από την Μπριζ τον Τάτζον Μπιουκάναν και ο 24χρονος μεοσεπιθετικός θα καλύψει το κενό του Κουαδράδο, ο οποίος θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός, ενώ είναι πιθανό να αποκτηθεί και φορ. Η Βερόνα γνώρισε την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Σαλερνιτάνα και παρέμεινε στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. Κάκιστη στο ντέρμπι παραμονής, δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική νίκη και πλέον κάθε απώλεια κοστίζει. Αμυντικά δείχνει ένα καλό πρόσωπο, ωστόσο επιθετικά δεν πείθει, αφού διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στη φετινή Serie A.

Διέξοδο στο κύπελλο η Τσέλσι

Η Τσέλσι μπαίνει στη διοργάνωση του κυπέλλου με μοναδικό στόχο να φτάσει μέχρι την πηγή. Οι «Μπλε», βρίσκονται στα ημιτελικά του League Cup, όμως στο πρωτάθλημα η πορεία είναι απογοητευτική. Οι δυο διαδοχικές νίκες της έδωσαν βαθμολογική ανάσα, όμως οι Λονδρέζοι απέχουν αρκετά μέχρι τον στόχο της τετράδας. Στο FA Cup θα υποδεχθούν την Πρέστον, την οποία είχαν βρει απέναντί τους για την ίδια διοργάνωση το 2010, όπου και είχαν πάρει άνετα το εισιτήριο της πρόκρισης. Ευκαιρία για νέα πρόσωπα από τον Ποτσετίνο, ο οποίος δεν περνά και τις πιο ήρεμες ημέρες του στο Λονδίνο. Πέρσι, στον ίδιο γύρο η Τσέλσι είχε διασυρθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-0.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ