Sportingbet Βρέχει Γκολ

Το ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης», ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεσπόζει από το αποψινό πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για τη νίκη για βαθμολογικούς, αλλά και… ψυχολογικούς λόγους. 

Μεγάλες μάχες με μοναδικά έπαθλα*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις   

Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, στοχεύει στο να πάρει την του νίκη σε ντέρμπι. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και τρεις ήττες. Δύο από τον ΠΑΟΚ και μία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτικής σημασίας για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην προσπάθεια τους, να καταλάβουν μία από τις θέσεις που θα τους δώσουν «εισιτήριο», για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. 

Τρίποντο… ψυχολογίας

Η ΑΕΚ μετρά τέσσερις νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια που έδωσε για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Παράλληλα ηττήθηκε στα υπόλοιπα έξι, με τις τρεις ήττες να έρχονται στο ΟΑΚΑ και να «πληγώνουν» την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Κάπως έτσι η νίκη στο ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού, αποκτά άλλη… αξία για την ΑΕΚ. Πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, υπάρχει και το ψυχολογικό. Κι αυτό γιατί το Ελληνικό Πρωτάθλημα βρίσκεται μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και της έναρξης των πλέι οφ, εκεί όπου τα ντέρμπι και οι κρίσιμοι αγώνες θα διαδέχονται το ένα το άλλο!

Μοιρασμένα τα ντέρμπι

Στο πρόσφατο παρελθόν των δύο ομάδων, η… πίτα των νικητών είναι μοιρασμένη. Η ΑΕΚ νίκησε τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως έδρας, ενώ οι «πράσινοι» πανηγύρισαν δύο φορές, με πιο πρόσφατη αυτή του Δεκεμβρίου του 2020. Επίσης τρία ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. 

Μεγάλες μάχες με μοναδικά έπαθλα *! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις