sportingbet

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνονται απόψε τα Playoffs της EuroLeague. Στις 21:00 η Μονακό υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Πριγκιπάτο και στις 22:00, Ρεάλ και Παρτιζάν κοντράρονται στη Μαδρίτη. Ντέρμπι στο Μιλάνο για τα ημιτελικά του Champions League, ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ.

Με το… βλέμμα στο Κάουνας

Στο Πριγκιπάτο ανοίγει απόψε η… αυλαία των Game 5 στα Playoffs της EuroLeague. Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρονται για τη νίκη που θα τους δώσει το τρίτο «εισιτήριο» στο Final4 του Κάουνας. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θέλει εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ από την 4η αναμέτρηση του Ισραήλ, όπου κατατρόπωσε με 104-69 τους Μονεγάσκους και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πολύ κοντά στην πρώτη τους συμμετοχή σε Final4 και για ακόμα ένα ματς θα στηριχτούν στις… ορέξεις των Τζέιμς, Λόιντ και Μπράουν.

Σε… τεντωμένο σχοινί

Συγκλονιστικό αναμένεται το φινάλε του τελευταίου αγώνα για τα Playoffs της EuroLeague, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτιζάν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία, αφού ποτέ στο παρελθόν στη συγκεκριμένη φάση δεν είχαμε τέσσερα break σε αντίστοιχους αγώνες. Οι Μαδριλένοι παίζουν και για ακόμα ένα milestone, καθώς θα γίνουν η πρώτη ομάδα που γυρνάει από το 0-2 μία σειρά. Ο Τσους Ματέο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιαμπουσελέ και τον τραυματία Ντεκ. Να σπάσει μία παράδοση 15 σειρών που βρίσκει κάθε φιλοξενούμενη ομάδα να χάνει στο Game 5 με το σκορ στο 2-2 και να αποκλείεται, θέλει απόψε η Παρτίζαν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπολογίζει πλέον τις υπηρεσίες του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος στα δύο  ματς στη Μαδρίτη ήταν από τους διακριθέντες των Σέρβων.

Το Μιλάνο στα… δύο

Με το Derby della Madonnina συνεχίζεται απόψε η ημιτελική φάση του Champions League. Μίλαν και Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες στο Μιλάνο… με φόντο το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό. Το 2003 ήταν η μία και μοναδική φορά που οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τότε, οι «ροσονέρι» πήραν την πρόκριση και στη συνεχεία κατέκτησαν και το τρόπαιο επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι επί της Γιουβέντους. Τη φετινή σεζόν έχουν έρθει αντιμέτωπες τρεις φόρες, με τους «νερατζούρι» να μετρούν δύο νίκες και τη Μίλαν, μία αντίστοιχα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις