sportingbet logo

Με τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ανοίγει η… αυλαία της 10ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Συνέχεια στο σερί

Με στόχο να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ταξίδεψε στη Λαμία ο Παναθηναϊκός, όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα στο «Αθανάσιος Διάκος». Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από νίκη με 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, φτάνοντας μάλιστα τα 29 τέρματα στο πρωτάθλημα, κορυφαία επίδοση μέχρι στιγμής. Επίσης, διατηρεί και την καλύτερη άμυνα μαζί με τον Ολυμπιακό, αφού έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ. Στα αγωνιστικά, ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του Βιλένα, ο οποίος προπονείται ατομικά. Εκτός αποστολής αναμένεται για ακόμα ένα ματς ο Χουάνκαρ, ενώ μαζί με τον Ισπανό μπακ θα μείνει στην Αθήνα και ο Πάλμερ – Μπράουν, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση τέλη Νοεμβρίου. Η έκπληξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Λαμία με την μέχρι τώρα πορεία της. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως εντός έδρας διατηρεί αήττητο σερί. Τέσσερα συνεχόμενα «διπλά» μετρά ο Παναθηναϊκός στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι έκοψαν βαθμούς από τους «πράσινους» ήταν τον Ιανουάριο του 2019, όταν επικράτησαν με 1-0 με τέρμα του Μπερτόλιο.

Στόχος, το «τρίποντο»

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Κηφισιά στην Ριζούπολη. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να παραμείνει στο… κυνήγι της 1ης θέση και το «τρίποντο» είναι μονόδρομος κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα από τα Βόρεια Προάστεια της Αττικής. Στα αγωνιστικά, ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις της Ένωσης. Έξι φορές έχει γράψει η προϊστορία ότι έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Οι τέσσερις ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος και οι δύο, όταν συναντήθηκαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με τους «κιτρινόμαυρους» να μετρούν 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ