Σεβιγιάνικη ανάγκη

Καλημέρα. Η Μπανταλόνα έκοψε τη φόρα της Τενερίφης και τη νίκησε με 90-85, χθες, στην Καταλονία. Έτσι μας έκοψε και τη δική μας φόρα στο στοίχημα, καθώς είχαμε στηρίξει τους νησιώτες.

Θα παραμείνουμε στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα μεταφερθούμε στη Σεβίλλη.

Μπέτις – Ομπραντόιρο Προγνωστικά

Με τέσσερις επιτυχίες στα πιο πρόσφατα επτά, η Μπέτις έχει πάρει τις νίκες που χρειάζεται για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, η παρτίδα δεν έχει σωθεί ακόμα για τους Σεβιγιάνους, που χρειάζονται ένα, ίσως και δύο θετικά αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς.

Πιο άνετη είναι η Ομπραντόιρο, που στηρίζεται αρκετά στην έδρα της. Μακριά από αυτή χάνει μέρος της δυναμικής της, ενώ έχει και σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, το κίνητρο της Μπέτις θα εμφανιστεί στο παρκέ και μαζί με την ποιότητά των γηπεδούχων θα μας προσφέρουν τον «άσο». Ανεβάζουμε την απόδοση στο 1,80 στη Stoiximan, ποντάροντας την επικράτηση του συνόλου του Ζοάν Πλάθα από το ημίχρονο. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Μπέτις – Ομπραντόιρο | 1 ημίχρονο / 1 τελικό (1,[email protected] Stoiximan)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.