Ρουκίνζο – Λες Λιέρες στη Bet365 με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής στη Ligue A, η Ρουκίνζο φιλοξενεί τη Λες Λιέρες (16:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ρουκίνζο, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Καγιάνζα Γιουνάιτεντ (2-0 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε τη Νταϊνάμικ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Σημειώθηκε Under 2.5 στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πήρε τη νίκη στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Λες Λιέρες, μετρώντας μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Λίντια Λούντικ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, γνώρισε την ήττα και στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις