Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και στις 19:30.

Σάλκε – Φράιμπουργκ (16/12, 16:30): Αμφότερες διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, με τη διαφορά ότι η Σάλκε είναι σαφώς ανωτερη και ποιοτικότερη. Θα επιλέξουμε την έδρα μιας και οι “βασιλικοί μπλε” μοιάζουν να είναι πιο κοντά στο τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Magicbet)

Μάιντς – Αμβούργο (16/12, 16:30): Βρίσκει πατήματα σιγά σιγά το Αμβούργο, που συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητο με υο ισοπαίες και δυο σερί νίκες. Η Μάιντς είναι αρκετά ντεφορμέ, μετράει μόλις μια επιτυχία στα πέντε τελευταια παιχνίδια της, ωστόσο κόντρα στο Αμβούργο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει.

Προγνωστικό: 1 (1.92 @ Magicbet)

Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ (16/12, 16:30): Σε κακή κατάσταση είναι οι δυο ομάδες, ιδίως η Γκλάντμπαχ που αναμενόταν πολύ ανώτερη στο ξεκίνημα της χρονιάς. Εντός έδρας η Άουγκσμπουργκ είναι αρκετά σκληροτράχηλη αλλά όχι και σταθερή. Θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν που φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία (16/12, 16:30): Δυο νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Βέρντερ στα τρία τελευταία, βρίσκει ρυθμό και δείχνει ικανή να σώσει την κατηγορία. Μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία η Κολωνία, δεν πείθει με τίποτα τον τελευταίο μήνα. Θα πάμε και εδώ με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.60 @ Magicbet)

Λειψία – Χέρτα (16/12, 16:30): Κάθε εβδομάδα πείθει ολοένα και περισσότερο η Λειψία, όπου δυο αγωνιστικές πριν τη χειμερινή διακοπή συνεχίζει να ισοβαθμεί με την Μπάγερν στην κορυφή. Αρκετά καλή και η Χέρτα, ωστόσο δεν γίνεται να κοντράρουμε μια ομάδα που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Άσσος και εδώ.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ (16/12, 19:30): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι “λύκοι”, οι οποίοι πλέον έχουν υποχωρήσει στη 15η θέση όντας μόλις στο +2 από την ουραγό Ντάρμσταντ. Η Άιντραχτ από την άλλη είναι καλή, μόνο μέσα στο “σπίτι” της όμως. Καλύτερα να απέχουμε μιας και οι δυο ομάδες είναι αρκετά αψυχολόγητες και ιδίως οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: No Bet