Ρεκρεατίβο Ντα Καάλα – Σπόρτινγκ Ντε Καμπίντα στη Bet365 με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη Girabola, η Ρεκρεατίβο Ντα Καάλα φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Ντε Καμπίντα (16:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Ρεκρεατίβο Ντα Καάλα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Λιμπόλο (1-0 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Ακαντέμικα Ντο Λομπίτο, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-2. Σημειώθηκε No Goal, στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς της.

Στις ήττες επέστρεψε η Σπόρτινγκ Ντε Καμπίντα, μετά από δυο αναμετρήσεις με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε τη Σανγκράντα Εσπεράνσα, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 0-1. Σημειώθηκε Goal/Goal στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις