Καλό καλοκαίρι
Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Στη Νέα Υόρκη διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η Τσέλσι βρίσκεται από χθες στον τελικό.
Παρί Σ.Ζ. – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά
Η Παρί δε γοήτευσε τα πλήθη στο 2-0 επί της Μπάγερν. Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι αλλά οι Παριζιάνοι έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν το δεύτερο γκολ ενώ έπαιζαν με 9 ποδοσφαιριστές!!!! Δεν περνά απαρατήρητη η απουσία του τιμωρημένου Εκουαδόριου στόπερ Πάτσο.
Η Ρεάλ νίκησε δίκαια τη Μπορούσια αν κι έκανε τα εύκολα δύσκολα στα τελειώματα του αγώνα. Μπορεί να χαρακτηριστεί σημαντική η απουσία του τιμωρημένου κεντρικού αμυντικού Χάουσεν. Σφυρίζει ο Μαρτσίνιακ. Έχει ενδιαφέροντα μικρά μικρά το ματς. Ξεχωρίζουν η κόντρα Τσάμπι Αλόνσο – Λουίς Ενρίκε και το γεγονός ότι ο Εμπαμπέ αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του!!!! Προτείνω ένα bet builder το οποίο πληρώνει κοντά στο 6,00 στην bet365. Καλό καλοκαίρι να έχουμε, τα λέμε αρχές Αυγούστου.
Προγνωστικά Στοιχήματος
Bet Builder