Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Η φετινή Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα, με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ. Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή, όμως οι αρχές ασφαλείας αποφάσισαν την αναβολή λίγη ώρα πριν την έναρξή του, λόγω της εύρεσης ενός… περίεργου κουτιού, που προκάλεσε φόβους για ύπαρξη βόμβας. Τελικά… η υπόθεση αποδείχθηκε “φιάσκο”, καθώς επρόκειτο για βόμβα εκπαίδευσης.

Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ (17/05, 22:00): Οριστικά χάθηκαν οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κατάληψη της 4ης θέσης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -3 από τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει νίκη με… 19 γκολ διαφορά προκειμένου να την ξεπεράσει στην ισοβαθμία. Υστερεί, όμως, και στην ισοβαθμία με τη Σαουθάμπτον, οπότε χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία, προκειμένου να πάρει την 5η θέση και να εξασφαλίσει απευθείας παρουσία στους ομίλους του ερχόμενου Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι, βέβαια, που μπορεί να γίνει και με κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Σαουθάμπτον στον τελικό του προσεχούς Σαββάτου.

Το ατυχές 3-2 από τη Γουέστ Χαμ στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής ματς αποτέλεσε την πρώτη ήττα των «κόκκινων διαβόλων» στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-1-1). Είναι αήττητοι στα έξι τελευταία εντός για τη λίγκα (6-1-0), ενώ οι 5/6 νίκες συνδυάστηκαν με ανέπαφη εστία. Εντελώς αδιάφορη η Μπόρνμουθ, «τρέχει» σερί 1-1-5 στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θα το πάρει το ματς η Γιουνάιτεντ…

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)