Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στη Β’ Γαλλίας, η 38η αγωνιστική της οποίας διεξάγεται ολόκληρη σήμερα (13/05) με ώρα έναρξης στις 21:45.

Ντιζόν – Αζαξιό (13/05, 21:45): Απ’ την ώρα που εξασφάλισε την άνοδο η Ντιζόν, τα έχει… φορτώσει όλα στον κόκορα. Έκανε 3/3 ήττες όπου δέχτηκε συνολικά 9 γκολ, η τελευταία με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Χάθηκε η πρώτη θέση, σήμερα θέλει τουλάχιστον τον πόντο για να διασφαλίσει τη δεύτερη. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς, καθώς η Αζαξιό είναι αδιάφορη.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.95 @Stoiximan)

Εβιάν – Νιμ (13/05, 21:45): Με το… ενάμιση πόδι στην τρίτη κατηγορία είναι η Εβιάν, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας με 1-0 απ’ τη Νανσί. Βρίσκεται στο -3 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, χρειάζεται «τρίποντο» κόντρα στη Νιμ σήμερα και παράλληλα ήττα της Σοσό εντός έδρας απ’ την Κλερμόν. Δύσκολος συνδυασμός, ωστόσο η Εβιάν θα φροντίσει να κερδίσει το δικό της ματς εναντίον της αδιάφορης Νιμ.

Προγνωστικό: Άσσος (- @Goalbet)

Σοσό – Κλερμόν (13/05, 21:45): Έκανε το χρέος της η Σοσό την περασμένη εβδομάδα, πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα της Αζαξιό και πλέον είναι μια «ανάσα» απ’ την παραμονή. Χρειάζεται μόλις έναν πόντο σήμερα κόντρα στην Κλερμόν, μπορεί να σωθεί ακόμη και αν χάσει, αρκεί να μην κερδίσει η Εβιάν. Ενθουσιώδες θα είναι το κλίμα στο γεμάτο γήπεδο, όπου η Σοσό λογικά δε θα έχει πρόβλημα κόντρα στην αδιάφορη Κλερμόν.

Προγνωστικό: Άσσος (2.30 @Betshop)

Χάβρη – Μπουργκ Περονάς (13/05, 21:45): Όλα έχουν τελειώσει για τη Χάβρη, που ουσιαστικά έχει τεθεί και μαθηματικά εκτός ανόδου. Βρίσκεται στο -3 απ’ τη Μετς, απ’ την οποία όμως έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων (-6), που δεν καλύπτεται σ’ ένα παιχνίδι, ενώ φυσικά απαιτείται και ήττα της Μετς. Θέλει να κλείσει θετικά το πρωτάθλημα με νίκη, το ίδιο επιθυμεί και η αδιάφορη εδώ και καιρό Μπουργκ Περονάς, λογικά θα δούμε ανοιχτό ματς με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (- @Interwetten)

Λανς – Μετς (13/05, 21:45): Σε καθοδική πορεία η Λανς, απ’ τη στιγμή που έχασε την άνοδο και έπειτα κάνει κακές εμφανίσεις. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, την ίδια στιγμή που η Μετς ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο, χρειάζεται μόλις έναν πόντο σήμερα για να είναι απόλυτα σίγουρη και μαθηματικά. Ακόμη και αν χάσει όμως, έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων απ’ τη Χάβρη και δύσκολα θα απειληθεί. Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (2.00 @Mybet)

Μπρεστ – Οσέρ (13/05, 21:45): Στις διακοπές βρίσκεται το μυαλό της Μπρεστ εδώ και αρκετές εβδομάδες, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δε σκόραρε στα τελευταία 5/7 παιχνίδια, όπου δεν έχει νίκη (0-3-4). Αδιάφορη είναι και η Οσέρ, η οποία όμως είναι πιο ποιοτική και ορεξάτη ομάδα, σήμερα μπορεί να πάρει διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (3.15 @Stoiximan)

Λαβάλ – Παρί (13/05, 21:45): Αδιάφορο το παιχνίδι, καθότι η Λαβάλ έχει εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ η Παρί έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στα τελευταία τέσσερα ματς (1-3-0), θα ήθελαν να κλείσουν το πρωτάθλημα με εντός έδρας νίκη, ωστόσο το ίδιο θέλει και η Παρί, που είναι ανεβασμένη τελευταία. Λογική επιλογή το G/G σ’ ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Προγνωστικό: G/G (- @Goalbet)

Τουρ – Νανσί (13/05, 21:45): Σίγουρη πρωταθλήτρια η Νανσί μετά την εντός έδρας νίκη επί της Εβιάν (1-0), σήμερα είναι ολοκληρωτικά αδιάφορη. Αντιμετωπίζει την Τουρ, που προέρχεται από δύο σερί ήττες, σήμερα θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με μια σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Θα πάρουμε το ρίσκο με τον άσσο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Κρετέιγ – Ερυθρός Αστέρας (13/05, 21:45): Όλα τελείωσαν τόσο για την Κρετέιγ, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα. Απόλυτη απογοήτευση στους γηπεδούχους, οι οποίοι υποβιβάζονται στην τρίτη κατηγορία μετά την εκτός έδρας ήττα 4-2 απ’ τη Νιόρ, σήμερα περιμένουμε να παρουσιαστούν χωρίς κέφι. Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε την Ντιζόν, αλλά είδε τη διαφορά απ’ την τριάδα να παραμένει στο -4 και έτσι έμεινε οριστικά εκτός ανόδου. Μικρό το κακό, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την παραμονή!

Προγνωστικό: Διπλό (2.10 @Magicbet)

Βαλενσιέν – Νιόρ (13/05, 21:45): Με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα τελειώνουν το πρωτάθλημα αμφότερες οι ομάδες, οι οποίες έφτασαν δίκαια στο στόχο της παραμονής. Ήταν επιβλητικές την περασμένη εβδομάδα, σκοράροντας αμφότερες από 4 γκολ και εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη σωτηρία. Απαλλαγμένες απ’ το άγχος σήμερα, μπορούν να προσφέρουν ένα καλό ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @Goalbet)