Β' Γαλλίας

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Στην τελική ευθεία μπαίνει η Β’ Γαλλίας, η 37η αγωνιστική της οποίας διεξάγεται ολόκληρη σήμερα (06/05) με ώρα έναρξης στις 21:45.

Αζαξιό – Σοσό (06/05, 21:45): Έναν πόντο χρειάζεται η Αζαξιό για να εξασφαλίσει την παραμονή, καθότι βρίσκεται στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-2-3), είναι πιο αποδοτική εντός έδρας. Στον αντίποδα, η Σοσό επέστρεψε στην τελευταία τριάδα της κατάταξης έπειτα απ’ την τρίτη σερί ήττα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, σήμερα «καίγεται» για τη νίκη, περιμένουμε να παίξει επιθετικά.

Προγνωστικό: G/G (1.97 @Stoiximan)

Οσέρ – Χάβρη (06/05, 21:45): Από δύο σπουδαίες νίκες προέρχεται η Οσέρ, η τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας με 2-3 επί της Σοσό. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα είναι αδιάφορη, αφού δεν προλαβαίνει την τρίτη θέση, που απέχει πλέον 8 πόντους. Στον αντίποδα, η Χάβρη το παλεύει ακόμη για την τρίτη θέση, απέχει τρεις πόντους, είναι αναγκασμένη να ψάξει 2/2 νίκες και να περιμένει απώλειες της Μετς.

Προγνωστικό: Διπλό (2.51 @Goalbet)

Νανσί – Εβιάν (06/05, 21:45): Έχει εξασφαλίσει την άνοδο η Νανσί, που το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον (κι αυτό, όχι ιδιαίτερα ζωηρά) είναι ο τίτλος του πρωταθλητή. Στον αντίποδα, η Εβιάν προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μπρεστ (0-2), αποτέλεσμα που την έφερε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Σήμερα θα τα δώσει όλα για τη νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα την οδηγήσει στην παραμονή, ωστόσο εκτός έδρας φέτος δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @Betshop)

Νιόρ – Κρετέιγ (06/05, 21:45): Ντέρμπι παραμονής η αναμέτρηση Νιόρ – Κρετέιγ, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους στο -2 απ’ τη γραμμή σωτηρίας. Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, καθώς η ισοπαλία δεν τους αρκεί, το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε επιθετική διάθεση και αρκετούς χώρους. Βοηθά για το Over 2,5 η κακή αμυντική συμπεριφορά της Κρετέιγ εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.75 @Magicbet)

Κλερμόν – Μπρεστ (06/05, 21:45): Αδιάφορο παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, καθώς η Κλερμόν έμεινε εκτός διεκδίκησης της τρίτης θέσης μετά το 1-1 εκτός έδρας με τη Λαβάλ την περασμένη αγωνιστική. Σκέφτεται τις διακοπές η Μπρεστ, που πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3), όπου σκόραρε μόλις 2 γκολ.

Προγνωστικό: Άσσος (1.85 @Mybet)

Μπουργκ Περονάς – Λανς (06/05, 21:45): Όλα τελείωσαν για τη Λανς, που «αυτοκτόνησε» την περασμένη εβδομάδα με την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την ουραγό Παρί. Έτσι, έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου, πλέον είναι αδιάφορη στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν. Αδιάφορη εδώ και αρκετό καιρό η Μπουργκ Περονάς, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), όπου μάλιστα δε σκόραρε. Θα πάμε με την ισοπαλία, σ’ ένα ματς όπου κανείς δε θα «σκιστεί» να κερδίσει.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.30 @Stoiximan)

Μετς – Τουρ (06/05, 21:45): «Κλειδώνει» η άνοδος σήμερα για τη Μετς, που έδειξε ότι δε χάνει με τίποτα την τρίτη θέση την περασμένη εβδομάδα. Πέρασε με το εμφατικό 0-4 απ’ την έδρα της Ντιζόν, αν κερδίσει και σήμερα την αδιάφορη Τουρ εξασφαλίζει την άνοδο, αφού θα διαφυλάξει ή θα αυξήσει την απόσταση των τριών πόντων απ’ την τέταρτη θέση και υπερτερεί στην ισοβαθμία τόσο της Χάβρης, όσο και του Ερυθρού Αστέρα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.00 @Goalbet)

Νιμ – Λαβάλ (06/05, 21:45): Δεν είναι 100% βέβαιη η παραμονή για τη Νιμ, καθώς βρίσκεται στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η διαφορά τερμάτων της δεν είναι τόσο καλύτερη από Εβιάν και Σοσό. Χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά, ενώ η ισοπαλία δε θα είναι κακό αποτέλεσμα για τη Λαβάλ, που είναι στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Παρί.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.25 @Betshop)

Παρί – Βαλενσιέν (06/05, 21:45): Άργησε να ξυπνήσει η Παρί, που πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λανς την περασμένη εβδομάδα (0-1), αλλά υποβιβάστηκε. Απέχει έξι πόντους απ’ τη γραμμή σωτηρίας, αλλά η διαφορά τερμάτων της είναι απαγορευτική (-14) σε σχέση με των υπολοίπων ομάδων, συνεπώς όλα έχουν τελειώσει. Θα παίξει «ανοιχτά» κόντρα στη Βαλενσιέν, η οποία σημείωσε σπουδαία νίκη επί της Νανσί την περασμένη εβδομάδα (1-0) και ανέβηκε στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα με νέα νίκη εξασφαλίζεται και μαθηματικά.

Προγνωστικό: Διπλό (2.60 @Magicbet)

Ερυθρός Αστέρας – Ντιζόν (06/05, 21:45): Είναι ακόμη «ζωντανός» στο κόλπο της ανόδου ο Ερυθρός Αστέρας, που βρίσκεται στο -4 απ’ την τρίτη θέση, σήμερα θέλει νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Μετς. Χαλάρωσε μετά την εξασφάλιση της ανόδου η Ντιζόν, προέρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.65 @Mybet)