Προγνωστικά Α’ Εσθονίας: Συνεχίζεται σήμερα η δράση για την 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Εσθονίας, με δυο αναμετρήσεις.

Τάρτου Ταμέκα – Πάρνου Λιναμ. (16/07, 16:00): Να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει όσο τίποτε άλλο η Τάρτου Ταμέκα, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το αρνητικό σερί της. Μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Πάρνου, προερχόμενη από δυο σερί νίκες, με την πιο πρόσφατη να είναι κόντρα στην Λεβάντια Ταλίν. Δύσκολα θα πάρει και τρίτη διαδοχική νίκη. Ωστότο επιλογή μας είναι να βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Τρανς Νάρβα – Πάιντε Λιναμ. (16/07, 19:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για την Τρανς Νάρβα, η οποία έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, μετρώντας παράλληλα μόλις μια νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές. Σε σαφώς καλύτερη ψυχολογία η Πάιντε, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της. Ωστόσο μετράει μόλις ένα “διπλό” στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Σημειώνονται πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.45 @ Goalbet)