Προγνωστικά Α’ Εσθονίας: Με δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 15η αγωνιστική, συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Εσθονίας.

Ράκβερε Φλόρα – Τάρτου Ταμέκα (09/06, 18:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Ρακβέρε Φλόρα, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μια ισοπαλία και δεκατρείς ήττες ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα, έχοντας και τη χειρότερη άμυνα. Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η τάρτου Ταμέκα, που με ”τρίποντο” μπορεί να μειώσει τη διαφορά της από την τέταρτη θέση. Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: N/G (2.20 @ Stoiximan)

Πάρνου Λιναμ. – Σιλαμάε Κάλεφ (09/06, 20:00): Τον πρώτο της βαθμό μετά από δεκατρία παιχνίδια εξακολουθεί να αναζητεί η Πάρνου, η οποία μετράει μια νίκη και δεκατρείς ήττες στο φετινό πρωτάθλημα. Πολύ κακή επιθετικά, καθώς έχει πετύχει μόλις δυο γκολ στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια της. Μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει τη δεύτερη διαδοχική της νίκη έχει η Σιλαμάε Κάλεφ, η οποία προέρχεται από το ”διπλό” στην έδρα της Ράκβερε Φλόρα (0-3).

Προγνωστικό: N/G (2.15 @ Goalbet)