Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Το “κυρίως μενού” της 1ης αγωνιστικής της φετινής Τσάμπιονσιπ συνθέτουν οι εννιά σημερινές αναμετρήσεις.

Μπέρμιγχαμ – Κάρντιφ (06/08, 17:00): Δύσκολη μοιάζει και για τις δύο αντιπάλους η διεκδίκηση της ανόδου στη φετινή σεζόν. Σερί 4-2-2 “έτρεξε” η Μπέρμιγχαμ στα οκτώ καλοκαιρινά φιλικά, στο 3-1-2 το αντίστοιχο σερί για την Κάρντιφ. Δε θεωρούμε ότι το ματς θα ανοίξει σήμερα, πηγαίνουμε με σχετική ασφάλεια στην επιλογή του Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Μπλάκμπερν – Νόριτς (06/08, 17:00): Δεν ξέρουμε αν η Μπλάκμπερν θα παρουσιαστεί “μεταμορφωμένη” στη σημερινή πρεμιέρα, όμως η απουσία νίκης στα πέντε τελευταία καλοκαιρινά φιλικά (0-4-1) δεν αποτελεί και… την καλύτερη δυνατή είδηση. Η Νόριτς, από την πλευρά της, θέλει ένα δυναμικό μπάσιμο στο νέο πρωτάθλημα, προκειμένου να δείξει από νωρίς ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί για την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα πάμε με το αμφίσκορ.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)

Μπρίστολ Σίτι – Γουίγκαν (06/08, 17:00): Αήττητη κατάφερε και παρέμεινε η Μπρίστολ Σίτι στα τέσσερα τελευταία καλοκαιρινά φιλικά (3-1-0), μάλιστα κράτησε και ανέπαφη εστία στα δύο τελευταία. Η Γουίγκαν, από την πλευρά της, βελτίωσε ξεκάθαρα τη μέτρια εικόνα των πρώτων έξι φιλικών της με τα τρίποντα επί των Όλνταμ (0-1) και Φλίτγουντ (3-4) στα δύο τελευταία. Μας αρέσει η επιλογή του NG

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Betshop)

Ντέρμπι – Μπράιτον (06/08, 17:00): Δύο ομάδες που έδωσαν το “παρών” στην περσινή διαδικασία των πλέι οφ, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Πρέμιερσιπ, κοντράρονται στη σημερινή πρεμιέρα στο “iPro Stadium”. Βάσει των αποδόσεων των στοιχηματικών ιστοσελίδων, τόσο η Ντέρμπι όσο και η Μπράιτον αναμένεται να… κινηθούν και φέτος στα “υψηλά πατώματα”. Νικηφόρα τα τέσσερα τελευταία φιλικά των γηπεδούχων, αντίθετα η Μπράιτον ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία. Μοιάζει να βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ η Ντέρμπι και θα την εμπιστευθούμε.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Χάντερσφιλντ – Μπρέντφορντ (06/08, 17:00): Αμφότερες στοχεύουν στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής και σε… κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Προβλημάτισε η Χάντερσφιλντ στα τρία τελευταία φιλικά της (όλα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους) με τη μηδενική παραγωγικότητα στην επίθεση (0-2-1 το σερί). Η Μπρέντφορντ, από την πλευρά της, συνδύασε τα πέντε τελευταία φιλικά της με το Under 2,5. Βλέπουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Ίπσουϊτς – Μπάρνσλεϊ (06/08, 17:00): Το… βήμα παραπάνω, ήτοι τη συμμετοχή στα πλέι οφ (τερμάτισε 7η στο περσινό πρωτάθλημα), ζητά φέτος η Ίπσουϊτς. Η Μπάρνσλεϊ, από την πλευρά της, επέστρεψε φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Νησιού και δεν… μπορεί να έχει άλλο στόχο από την παραμονή. Θα πάμε με την έδρα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ Stoiximan)

Νότιγχαμ – Μπέρτον (06/08, 17:00): Ελληνικό “χρώμα” θα έχει η φετινή Νότιγχαμ, μετά την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή και το δανεισμό του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό. Σε γενικές γραμμές δεν παρατηρήθηκε ουσιαστική ενδυνάμωση στο ρόστερ της και η πορεία της αποτελεί ερωτηματικό. Η Μπέρτον, με τη σειρά της, αποτελεί μία από τις νεοφώτιστες της κατηγορίας. Με σχετική δόση ρίσκου, κλίνουμε προς τα… αριστερά.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)

Ρέντινγκ – Πρέστον (06/08, 17:00): Στη 17η θέση της περσινής Τσάμπιονσιπ τερμάτισε η Ρέντινγκ, ως απόρροια του αρνητικότατου σερί 0-1-6 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η Πρέστον, από την πλευρά της, έχει ως πρώτιστο στόχο την εξασφάλιση της παραμονής και η αλήθεια είναι ότι δε δείχνει ικανή για… κάτι παραπάνω. Θα πάμε με τους “ρόιαλς”, καθώς έχουν και το πείσμα να αποδείξουν ότι το περσινό άσχημο κλείσιμο αποτελεί… οριστικό παρελθόν.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Betshop)

Ρόδεραμ – Γουλβς (06/08, 17:00): Ένα θετικό ποδαρικό επιζητά η Ρόδεραμ στη σημερινή δύσκολη πρεμιέρα, με τις στοιχηματικές εταιρίες να τη θεωρούν ως έναν από τους βασικούς υποψήφιους για υποβιβασμό. Στον αντίποδα, οι Γουλβς στοχεύουν στη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, έχοντας προχωρήσει σε λίγες, αλλά στοχευμένες, κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο. Θα πάμε με το NG, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία φιλικά των “λύκων”.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Magicbet)