Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με τις δύο σημερινές αναμετρήσεις σε Λονδίνο και Σέφιλντ ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της φετινής Τσάμπιονσιπ.

ΚΠΡ – Λιντς (07/08, 14:00): Ίσες πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου ή διεκδίκησης της συμμετοχής στα πλέι οφ έχουν οι δύο αντίπαλοι, σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε και στην περσινή Τσάμπιονσιπ κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα (12η με 60 βαθμούς η ΚΠΡ, 13η με 59 βαθμούς η Λιντς). Τα “παγώνια” παρουσίασαν έφεση στο σκοράρισμα στα πέντε καλοκαιρινά φιλικά (σκόραραν σε όλα, 12 γκολ συνολικά) κι έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)

Σέφιλντ Γουέν. – Άστον Βίλα (07/08, 18:30): Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Χίλσμπορο”, με τους γηπεδούχους να φτάνουν μέχρι τον τελικό των πλέι οφ στην περσινή Τσάμπιονσιπ (ηττήθηκαν με 1-0 από τη Χαλ) και τους φιλοξενούμενους να υποβιβάζονται από την Πρέμιερ Λιγκ μετά από πολλά χρόνια. Με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο, η Άστον Βίλα θέλει να επιστρέψει άμεσα στα “μεγάλα σαλόνια”. Παρόλα αυτά, η Γουένσντεϊ είναι δυνατή μέσα στην έδρα της. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.27 @ Goalbet)