Προγνωστικά Τουρκίας: Επικίνδυνη έξοδος η σημερινή για την Μπασακσεχίρ που δοκιμάζεται στην έδρα της Τραμπζονσπόρ, με στόχο τη νίκη προκειμένου, να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της τετράδας.

Μερσίν Ιντ. Γιου – Γκεντσλερμπιρλίγκι, (10/04, 13:30): Στην ανωτερότητα της Μπασακσεχίρ υποτάχθηκε η Μερσίν γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Μετράει συνολικά μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, με το n/g να έχει εμφανιστεί στα έξι από αυτά. Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κόνιασπορ η Γκεντσλερμπιρλίγκι γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,70 @ Stoiximan)

Καϊσέρισπορ – Αντάλιασπορ, (10/04, 16:00): Συνέχεια στις χαμηλές πτήσεις για την Καϊσέρισπορ που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Ρίζεσπορ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία, ενώ συνολικά μετράει έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όπου στα πέντε τελευταία εμφανίστηκε το n/g και under 2,5. Το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την Ακίσασπορ απέσπασε η Αντάλιασπορ την προηγούμενη αγωνιστική. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: X (3,30 @ Interwetten)

Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ, (10/04, 19:00): Ακόμη τρεις σημαντικούς βαθμούς απέσπασε η Τραμπζονσπόρ που επικράτησε με 0-1 της Γκαζιάντεπσπορ. Σημείωσε τη δεύτερη σερί της νίκη, ενώ το n/g και under 2,5 εμφανίστηκε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το καθήκον της κόντρα στη Μερσίν έκανε η Μπασακσεχίρ που επικράτησε με 3-0 της αντιπάλου της, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές. Θέλει να διατηρηθεί στην 4η θέση και ψάχνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Betshop)