Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα στα πλέι οφ, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ αργότερα στην -κεκλεισμένων των θυρών- Τούμπα.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (11/05, 18:15): Τεράστια επιτυχία για τον Πανιώνιο η εξασφάλιση της αδειοδότησης και κατ’ επέκταση, η συμμετοχή στα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Υπήρξε μεγάλο διάστημα ξεκούρασης για το μικρό ρόστερ του, με τους παίκτες όμως ίσως να παρουσιαστούν «άδειοι» στο μίνι πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει συχνά με ομάδες που υπερέβησαν τις δυνατότητες τους στην κανονική διάρκεια. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός είναι γνώστης της διαδικασίας, την κερδίζει συχνά τα τελευταία χρόνια, θέλει να ξεκινήσει με νίκη για να πάρει προβάδισμα.

Προγνωστικό: Διπλό (2.05 @Stoiximan)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (11/05, 20:30): Απ’ τις 17 Απριλίου έχει να παίξει ο ΠΑΟΚ, που είναι βέβαιο ότι θα είναι επηρεασμένος και χωρίς ρυθμό. Υποδέχεται στην άδεια Τούμπα την ΑΕΚ, που έπαιξε στις 26 Απριλίου με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (1-1). Είναι κρίσιμο παιχνίδι, κανείς δε θέλει να ξεκινήσει με ήττα, αμφότερες οι ομάδες θα προσέξουν κυρίως τα νώτα τους. Η ΑΕΚ είναι κακή εκτός έδρας, σκοράρει με το ζόρι, ενώ και ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα βρει ρυθμό επιθετικά. Περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.60 @ Stoiximan)