Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα για την 8η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης (22/10, 16:00): Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι υπό ασφυκτική πίεση, την Κέρκυρα, καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες και μετράει μόλις τρεις πόντους έπειτα από 5 αγώνες (1-0-4). Λογικά ο Μιχάλης Γρηγορίου παίζει το «κεφάλι» του, ωστόσο κόντρα στον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, που πήρε το απαραίτητο «σπρώξιμο» με τον Πλατανιά, θα έχει δύσκολο έργο. Καλύτερη ομάδα οι Αρκάδες, πάνε με καλύτερη ψυχολογία, θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: Διπλό (2.70 @Stoiximan)

Πλατανιάς – Ξάνθη (22/10, 18:15): Ήρθε η πρώτη ήττα για τον Πλατανιά, που δεν τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-0), σ’ ένα ματς όπου είχε πολλά παράπονα απ’ τη διαιτησία. Απ’ την άλλη, η Ξάνθη πήρε με εμφατικό τρόπο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με 1-2 στη Λεωφόρο. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα με την ισοπαλία στα Χανιά, όπου περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.25 @Goalbet)

ΑΕΚ – Πανιώνιος (22/10, 20:30): Παρελθόν αποτέλεσε ο Τιμούρ Κετσπάγια απ’ τον πάγκο της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η «ένωση» πέρασε με 1-2 απ’ τη Λάρισα. Σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ο Μοράις. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό (εντός έδρας ήττα 0-2), παιχνίδι όπου είχε παράπονα απ’ τη διαιτησία. Οι κυανέρυθροι μετρούν 5/5 2-3 Goal, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από 3/4 2-3 Goal. Θα το επιλέξουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Betshop)