Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 15η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Βέροια – Ξάνθη (17/12, 15:00): Θετικός ο πόντος που πήρε η Βέροια την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (0-0), παιχνίδι όπου θα μπορούσε να κερδίσει. Έμεινε για ακόμη μια αγωνιστική μακριά απ’ τα γκολ και τη νίκη, σήμερα υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Ξάνθη, που έρχεται από τρεις σερί νίκες και έχει δείξει ότι εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Προγνωστικό: Διπλό (2.40 @Stoiximan)

Πλατανιάς – Ατρόμητος (17/12, 17:15): Αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ υπέστη ο Πλατανιάς (3-0), που έμεινε για ακόμη μια φορά «άσφαιρος». Απ’ την άλλη, επέστρεψε στις ήττες ο Ατρόμητος, που ήταν κακός κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχασε δίκαια 0-1. Περιμένουμε κλειστό ματς, θα πάμε με το Χ ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.87 @Stoiximan)

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ (17/12, 19:30): Επέστρεψε στις ήττες η Κέρκυρα, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι απ’ το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο (1-0). Νίκη ξανά έπειτα από καιρό για τον ΠΑΟΚ, που δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα εναντίον του Πλατανιά (3-0), ωστόσο εκτός έδρας δεν είναι πειστικός.

Προγνωστικό: 1Χ (1.97 @Stoiximan)