Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα στην 4η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, αλλά ουσιαστικά στη 2η (αναβλήθηκαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές, που θα διεξαχθούν Δεκέμβριο και Ιανουάριο). Με τρεις αναμετρήσεις σήμερα το πρόγραμμα.

Ξάνθη – Πανιώνιος (17/09, 16:00): Απογοητευτική η Ξάνθη στην πρεμιέρα εναντίον της ΑΕΚ, δέχτηκε τρία γκολ μέχρι το 16’ και ηττήθηκε με το φυσιολογικό 4-1. Ήταν φανερά ανέτοιμη και με παίκτες σε λάθος θέσεις, σήμερα υποδέχεται τον Πανιώνιο, που ήταν καταπληκτικός στην πρεμιέρα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (νίκη 3-0). Θα πάμε με τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά με κάλυψη, διότι εκτός έδρας πέρυσι δεν ήταν πειστικοί.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.87 @Stoiximan)

Πλατανιάς – Λεβαδειακός (17/09, 18:15): Χωρίς να αποδώσει φοβερό ποδόσφαιρο και έχοντας τον γκολκίπερ Σωτηρίου σε πολύ καλή ημέρα, ο Πλατανιάς έφυγε με το «διπλό» απ’ την έδρα της Κέρκυρας στην πρεμιέρα (0-1). Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός ήταν απλά τραγικός εναντίον του Παναθηναϊκού, δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης και έδειξε ότι θέλει πολλή δουλειά. Πιθανή ακόμη μια νίκη για τον Πλατανιά.

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @Goalbet)

Βέροια – ΑΕΚ (17/09, 20:00): Σαρωτική η ΑΕΚ στην πρεμιέρα, είχε τους Πατίτο και Αλμέιδα σε φοβερή ημέρα και επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Ξάνθης. Στον αντίποδα, η Βέροια υπέστη την πιο «βαριά» ήττα της αγωνιστικής με το 6-1 απ’ τον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι είναι πάρα πολύ νωρίς γι’ αυτήν και χρειάζεται πολλή δουλειά. Λογική επιλογή το «διπλό», ωστόσο σε πολύ χαμηλές τιμές, που δε μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Betshop)