Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 14η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (10/12, 15:00): Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις για τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 απ’ την Ξάνθη. Στο 3-0 το ημίχρονο για τους Αρκάδες, που δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρίσκονταν. Σε απελπιστική κατάσταση η Βέροια, πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (0-4-3), σκόραρε μόλις 2 γκολ σ’ αυτό το αρνητικό σερί.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Stoiximan)

Ξάνθη – Λάρισα (10/12, 17:15): Συνέχισε την ανοδική πορεία της η Ξάνθη, που την περασμένη εβδομάδα πήρε τρίτη διαδοχική νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις (την πρώτη εντός έδρας) με το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Από εντός έδρας ήττα προέρχεται η Λάρισα, 1-2 απ’ τον Ατρόμητο, εκτός έδρας έχει μόνο δύο ισοπαλίες σε έξι εξόδους, βγάζει αμυντικές αδυναμίες.

Προγνωστικό: Άσσος

ΑΕΚ – Λεβαδειακός (10/12, 19:30): Συνεχίζει να απογοητεύει η ΑΕΚ, που έκανε γκέλα εκτός έδρας με την Κέρκυρα (1-1) και έμεινε στο -9 πλέον απ’ τον Ολυμπιακό. Σήμερα δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο εκτός της νίκης, με τον Μοράις να ακούει ήδη τις πρώτες γκρίνιες και να μην αισθάνεται άδικα. Ο Λεβαδειακός είναι σε καλό μομέντουμ, το εκτός έδρας 4-0 απ’ τον Ολυμπιακό δεν είναι άξιο αναφοράς, θεωρούμε ότι οι Βοιωτοί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν.

Προγνωστικό: G/G (2.70 @Stoiximan)