Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ, όπου η δράση της πρεμιέρας (3η αγωνιστική λόγω των αναβολών) ξεκινά με τρεις αναμετρήσεις.

Κέρκυρα – Πλατανιάς (10/09, 16:00): Επικίνδυνες οι προβλέψεις σε κάθε πρεμιέρα, πόσο μάλλον αυτή της Σούπερλιγκ, όπου οι ομάδες «κάηκαν» στην προετοιμασία. Παραδοσιακά καλή η έδρα της Κέρκυρας, ενώ ο Πλατανιάς σχεδόν πάντα ξεκινά άσχημα το πρωτάθλημα. Είναι μια επιλογή ο άσσος, ωστόσο θα πάμε με το G/G με βάση και την εικόνα των ομάδων στα φιλικά.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @Stoiximan)

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης (10/09, 18:15): Θεωρητικά πρόκειται για μάχη ανάμεσα σε δύο διεκδικητές των πλέι οφ, με τον Αστέρα Τρίπολης να μοιάζει ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με πέρυσι και τον Πανιώνιο σίγουρα αποδυναμωμένο μετά την αποχώρηση Μπακασέτα και Διούδη, αλλά και Ουζουνίδη. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, άφησε καλύτερες εντυπώσεις στα φιλικά ο Αστέρας, θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (3.01 @Goalbet)

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (10/09, 20:30): Η ομάδα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι ο Παναθηναϊκός, που μοιάζει ποιοτικά αναβαθμισμένος σε σχέση με πέρυσι. Μετράει ήδη τέσσερα επίσημα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου παρέμεινε αήττητος και δέχτηκε μόλις 1 γκολ, σήμερα θέλει να κάνει πρεμιέρα με το «δεξί» κόντρα στον Λεβαδειακό που είναι μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή.

Προγνωστικό: Διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ (2.30 @Betshop)