Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, απ’ όπου ξεχωρίζει το Ηρακλής – Πανιώνιος.

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα (01/10, 16:00): Επέστρεψε στις ήττες η Κέρκυρα, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (2-1). Απ’ την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον Πλατανιά, με την εικόνα του να είναι μάλλον προβληματική. Είναι τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, αλλά θεωρούμε ότι δε θα «ανοίξει».

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.93 @Stoiximan)

Λεβαδειακός – Λάρισα (01/10, 18:15): Πρώτη νίκη για τον Λεβαδειακό την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 2-1 επί της Κέρκυρας, ένα άνετο «τρίποντο». Πρώτη επιτυχία και για τη Λάρισα, που εκμεταλλεύτηκε την τραγικότητα του Ολυμπιακού και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς στη Λειβαδιά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα θελήσουν να κερδίσουν.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.10 @Goalbet)

Ηρακλής – Πανιώνιος (01/10, 19:30): Δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για τον Ηρακλή, που άντεξε κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) και διέψευσε τα προγνωστικά. Υποδέχεται τον Πανιώνιο, που ήταν αγνώριστος στο ματς με τη Βέροια, ηττήθηκε 1-2 δίκαια εντός έδρας και σήμερα θα θέλει να δώσει απαντήσεις. Θα πάμε με το 2-3 Goal, το οποίο επιβεβαίωσε ο Πανιώνιος σε όλα τα παιχνίδια του.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Betshop)